Milinkovič pred finále pohára: To čo naši fanúšikovia ukážu, to ešte Trnava nezažila

Piatkový večer v Trnave bude patriť finalistom Slovenského pohára vo futbale. Slovan si pred ligovým šlágrom takýmto spôsobom otestuje Trenčanov a my všetci veríme, že práve belasí pozdvihnú nad hlavu víťazný pohár. „Nálada je výborná, veľmi sa tešíme. Nevieme sa dočkať zápasu a verím, že po ňom bude nálada ešte lepšia,“ povedal pred zápasom pre SLOVAN.TV kapitán Marko Milinkovič. O spomenutú náladu by sa okrem hráčov mali starať aj fanúšikovia, ktorí avizujú na štadióne v Trnave belasé peklo. „Ja som veľmi rád, že ich príde tak veľa. Dúfam, že budú našim dvanástym hráčom. Ja im sľubujem, že necháme na ihrisku srdce nielen pre nich, ale aj pre klub, aby sme zápas zvládli. Verím, že budú robiť veľký poženú nás vpred. Je to pre nás motivácia navyše ako aj to, že by sme radi získali pohár práve v Trnave. To čo naši fanúšikovia ukážu, to ešte Trnava nezažila,“ usmieval sa Marko a dobre vedel, o čom hovorí.

Zrelak

Na zápas sa teší celá kabína, čo potvrdzujú aj ďalešie slová Adama Zreľáka pre Slovan.tv: „Samozrejme, že sa tešíme, pre mňa osobne je to prvé finále pohára. Chceme nechať na ihrisku maximum, všetci sa na večerný zápas tešíme. Sme nastavení na jediný cieľ a tým je získať pohár. Čaká nás výborná atmosféra, chceme vyhrať.“

Kým pre Zreľáka bude takáto akcia premiérovou, pre Jakuba Podaného pôjde už o druhé finále domáceho pohára. To prvé zažil v rodnom Česku a bolo víťazné. „Spomienky na tento triumf sú výborné. Napokon preto ten futbal hráme, aby sme takého triumfy získavali. Chceme vyhrať aj teraz. Verím, že bude výborná atmosféra so šťastným koncom pre nás a že sa odvdačíme našim fanúšikom v hľadisku,“ povedal Jakub Podaný.

Pridaj komentár